Të jetosh dashurinë e Zotit

Bhakti Marga është rruga e devotshmërisë​.

Një udhëtim nga mendja në zemër nën drejtimin e një Mjeshtri që jeton në kohët tona.

MJESHTRI

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda është një Mjeshtër i ndriçuar, i realizuar në Zot. Misioni i tij në Tokë është të ‘hapë zemrat e njerëzimit’. Ai është këtu për të na kujtuar të gjithëve dashurinë e Zotit dhe për të na treguar sesi të përjetojmë dhe shijojmë një marrëdhënie dashurie, unike e personale, me Zotin.

Si një Mjeshtër dhe satguru i realizuar në Zot, mençuria e lindur e jetës dhe jetesa që Paramahamsa Vishwananda siguron është më e thella nga të gjitha. Ai nuk e mësoi atë; Ai lindi me të.

BEKIMI ONLINE

Pavarësisht se ku jeni, ju mund të keni një takim personal me Paramahamsa Vishwananda dhe të përjetoni Dashuri të pakushtëzuar dhe bekim me darshanin e Tij.

LIDHU ME
HYJNOREN

Bashkohuni me ne për Meditim të drejtpërdrejtë dhe Pyetje dhe Përgjigje me Paramahamsa Vishwananda. Çdo të martë dhe të enjte, ora 17:00 me orën e Gjermanisë.

Mendoni shpirtërisht, çfarë doni të dini?

RRUGËTIMI

Nëse keni arritur deri këtu, ndoshta po kërkoni diçka më shumë në jetë. Diçka më kuptimplotë. Diçka që mund t’ju mbajë me të vërtetë dhe t’ju ndihmojë të ngriheni mbi sfidat e jetës.

Për ta arritur atë, Bhakti Marga ofron një qasje unike dhe hyjnore katër-krahëshe, të rrënjosur thellë në traditat shpirtërore të nderuara nga koha. Secili krah ofron praktika të ndryshme për të shijuar bashkimin e dashur me Zotin. Të jetosh në gjendje të ngritur nuk është më vetëm për jogit ose shenjtorët! Është një mundësi reale në këtë jetë për të gjithë ne.

 

Yoga & Meditim
Arte devotshmërie
Njohuritë
Ritualet