SWAMI I SHTETIT

Swamit dhe Swaminit e vendit janë ‘dora e djathtë’ e Paramahamsa Vishwananda. Misioni i tyre i jetës është të përhapin mësimet e Guru-së në vendet e tyre përkatëse. Nëse keni ndonjë pyetje shpirtërore, Swami i vendit tuaj është personi më i mirë për të kontaktuar.

SWAMI KURUNANDHA

Swami Vishwakurunandhanananda (shkurtuar Swami Kurunandha) lindi në 1967 dhe është një nga 12 misionet ndërkombëtare Swami të Bhakti Marga me qendër në Shree Peetha Nilaya, qendra kryesore ndërkombëtare dhe ashram i Paramahams Vishwananda. Ai përqendrohet në një lloj shpirtëror gjithëpërfshirës, ​​por praktik me përkujtimin e vazhdueshëm të Zotit. Zhvillimi i zakoneve të thjeshta praktike që mund të integrohen lehtësisht në jetën tonë të përditshme dhe të na ndihmojnë të arrijmë qëllimin e jetës sonë është veçanërisht e dashur për të.

Swami Kurunandha lindi nga një nënë nga Greqia dhe një baba nga Zvicra. Duke u rritur pranë Cyrihut në Zvicër, ai mësoi të lidhte kulturën e Lindjes dhe Perëndimit shumë herët në jetën e tij. Para se të takonte mjeshtrin e tij shpirtëror Paramahams Vishwanand, ai ishte aktiv si sipërmarrës dhe themeloi disa kompani në fushën e internetit, medias dhe biznesit. Ai studioi drejtësi, ekonomi dhe filozofi në Cyrih dhe Londër dhe udhëtoi gjerësisht nëpër botë. Përveç gjuhës së tij amtare, “Schwiizertütsch” flet shtatë gjuhë dhe i pëlqen të takojë njerëz, të lidhet me njëri-tjetrin dhe, mbi të gjitha, t’i sjellë atyre një lidhje me thelbin e gjithçkaje – dashurinë e Zotit.

Iniciuar: 2008

U bashkua me misionin: 1998

Përgjegjës për: Albania, Czech Republic, Denmark, Greece, Northern Macedonia, Slovakia, Turkey

Qyteti: Springen, Germany

Gjuhët: English, French, German and Italian.